FRÆDAG 14/02: Trevino (UK)

I 2011 bestemte den britiske produsenten Marcus Intalex for å gjøre noe nytt – ta pause fra drum & bass og produsere house/techno-musikk under aliaset Trevino. På ett år hadde han allerede etablert seg som et friskt tilskudd til sjanger-scenene i Berlin og London, og med låter som Doldrums, Derelict og Forged, ble nye utgivelser, uendelig forespørsler om spillejobber og remikser i vente.

Lydbildet til Trevino er inspirert av old-school Detroit techno og låner ellers elementer fra Chicago house og eldre dubstep. I løpet av de 3 siste årene har Trevino fått support fra blant annet Marcel Dettmann, Scuba, Ben Klock, Sandwell District, Seth Troxler og en hel haug med andre kjente produsenter/DJs, og sikret seg utgivelser på K7!, 3024, Hotflush Recordings og Klockworks (for å nevne noen).

Førstkommende fredag spiller Trevino i kjellern på Jaeger, og den norske DJ-duoen g-Ha & Olanskii (Sunkissed) sørger for en solid oppvarming med techno og house, mens Joddski & Mc Kaman spiller opp til god stemning oppe i diskoen med guilty pleasures.

 

Ses på gulvet!

 

– Æ

Comments are closed.